Rólunk

Szolgáltatásainkról röviden

Fodrászatunk felöleli a szakma összes szolgáltatását. Foglalkozunk hajgyógyászattal, hajhosszabbítással hőillesztéses technikával, alkalmi frizurák készítésével, fonatokkal, kontyokkal. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megválasztásában, valamint a Matrix és BIOLAGE termékek kiválasztásában az otthoni hajápoláshoz.

Kozmetikánkban vendégeink különféle modern arckezelések közül választhatnak. Személyre szabott, bőrtípusnak megfelelő kezelések, professzionális Bellanatur BIOkozmetikumok, , modern kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre. Vendégeinknek lehetősége van az otthoni bőrápolást szakemberünkkel megbeszélni, kikérni véleményét, tanácsát.

Szalonunkban a masszázsok szélesebb skáláját kínáljuk. A legkedveltebb masszázstípusok közé tartoznak az aromaolajos kényeztető masszázs, a mézes hátmasszázs, a csokoládé masszázs, a hagyományos hátmasszázs és a fogyni vágyóknak a fogyasztó, cellulit masszázs. Ezen kívül foglalkozunk a kiváló stresszoldó és energetizáló reiki kezeléssel is.

Testkezeléseinkkel segítséget szeretnénk nyújtani Vendégeinknek az alakformálásban, fogyasztásban, narancsbőr, cellulit kezelésében, bőrfeszesítésben. Személyre szabott programokat állítunk össze, melyekben lehetőség van kombinálni a gépi kezeléseket, és a masszőr nyújtotta lehetőségeket, hogy a kezelések változatosabbak és eredményesebbek legyenek. Méregtelenítés, narancsbőr kezelés, algapakolások, bőrfeszesítés – szolgáltatásaink között mindent megtalál, ami hozzásegíti vágyai alakjához.

A műköröm készítés eredeti célja, hogy a saját körmöket megerősítsük, meghosszabbítsuk, de a fő célja, hogy megszépítsük. Az esztétikus és jól elkészített műköröm kezünk dísze lehet. Szakemberünk CRYSTAL NAILS alapanyagokkal várja minden kedves vendégét, aki ápolt, csodás kezekre és körmökre vágyik.

A hölgyek (különösen a háziasszonyok és a fizikai munkát végzők) keze a leginkább megdolgoztatott testrészük. Állandó ápolásra és karbantartásukra van szükség ahhoz, hogy szépek és puhák maradjanak. Szalonunkban válogathatnak Vendégeink a hagyományos manikűr, a francia manikűr, a japán manikűr és a paraffinos kézápolás  közül, melyek mindegyike a kéz és körmök szebbé tételére hivatott.

Nagy gondot fordítunk hajunk, és arcbőrünk ápolására, de lábaink főként a téli, hosszúnadrágos időszakban a második helyre kerülnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha a problémák jelentkeznek. A jól ápolt láb több mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja. Szakembereink várják Önt is egy kényeztető talpmasszázzsal is egybekötött lábápolásra.

KERESS MINKET
Szalonunk elérhetősége

Címünk: 1114. Budapest, Fadrusz utca 5.

Telefonszámunk: 06307408812